لواش یک واژه ارمنی است و خاستگاه این نان نیز متعلق به ارمنستان است و این کشور نیز نان لواش را به‌عنوان میراث فرهنگی و معنوی کشورش در یونسکو ثبت کرد و ایران درخواست میراث مشترک داد. 

نان لواش با نام لَواش، لِواش و لَباش در بیشتر نقاط ایران شهرت دارد و پخته می‌شود که از نان‌های سنتی کهن ایرانیان است، و ارمنستان هم یکی از حوزه‌های تأثیرپذیر از فرهنگ ایران بوده که سنت لواش‌پزی را از ایران وام گرفته‌است. بنا بر منابع اطلاعات کتبی، دست‌کم ۸۰۰ سال است که فقط از رواج و شهرت عام آن در ایران می‌گذرد 

طرز تهیه نان لواش خانگی

درست کردن هر نوع نان در منزل بسیار لذت بخش می باشد ، اما طرز تهیه نان لواش در خانه می تواند کمکی به این کند که نه به تعداد زیاد اما تا حدودی می توانید آن را تهیه نمایید.

نان لواش


آشپزی نان ,لواش ,تهیه ,طرز ,شهرت ,میراث ,نان لواش ,تهیه نان ,طرز تهیه ,لواش خانگی ,عام آنمنبع

دستور پخت سه مدل غذای پر طرفدار ایرانی

کاپوچینوی خانگی

طرز تهیه دوغ و نان خانگی به همراه دستور پخت یک غذای اصیل ایرانی

طرز تهیه شیرینی های خوشمزه

طرز تهیه 3 نوع شیرینی مجلسی خوشمزه

طرز تهیه نان لواش خانگی

طرز تهیه مرغ شکم پر

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شرکت پشتیبانی ویدئو پروژکتور نی زا سیرتا پیاز تبادل دانش دی موویز | دانلود فیلم و سریال فروشگاه فیلم و سریال میهن شاپ شاهزاده سرزمین پارس Happy your day هر روز بیا شرکت خدماتی پدیده سرویس سازنده دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی